kerenah mereka

Assalamualaikum . .


hollaa . . hey guys . apa buad ? sehad tak ? apa story aku ea hary ney ? oke , laa . aku letakkan ary ney as ary yang heppy bagi aku . sebab apa ? abang , kaka , aku balek uma . aku paling rindu ngan abang laa . huhu ! lame gila kod abang tak balek . abang balek dengan sepupu aku , adib . adib fom 5 taon ney . sebaya laa ngan akak aku , acik . huhu . abang balik bawak banyak gilaa coklat . lagy aku suka ! hewhew . abang cakap tuh as adiah aku . lambat kan ? hehe !


akak pulak balek ngan sepupu aku jugak , kaka si adib tuh . aku panggil dya kak long . even cuti ney aku tak pegi holiday , tapi seronok gak .. yew la . dua mangkok ayun sepupu aku kat uma pow macam nak gilaa dah  . nak cite pasal sape ea ? ermm , adib arh ! budax uh bajet tinggi gilaa jew . huh ! memey laa die tinggi . tapi bajet gila bila jalan sebelah aku . huhu . rasa sangad kerdil bila sebela dya . hehe ! mana tak nya , dya dah la tinggi , lepas tuh bila jalan sebelah aku dia jengketkan kaki dya . gilaa lah sepupu aku tuh . sengal ! ayat bese aku bagi kat dya . huhu , nak tengok gamba dya ? jap eaa ..upload . . . 


yuu . encem kew ? haha , yaa , dya lah adib sengal tuh . wak jawa panggilan dya . ~adib rohaimi~


stop cite sal adib key ? huu , ary ney aku bukak fesbuk . rasa hepy jew kod . aku wtw ngan adik angkat aku , AMIRA NAJWA . comey kan budak nye ? huhu , seronok laa wtw ngan dya . yew laa , dya dah lame tak on9 . nak tao dya pegi mana ? Klik Sini . sebab tuh laa dya lame tak on9 . habes wtw ngan mira , dengan atik pulak . lepas tuh aku ngan pya menyebok kat status raja . huhu ! dah takde keje la katekan . kacaw orang laa . ape agy , pokoknya aku rasa hary ney bez laa ! hary yang buad aku senyum jew . . hehe ! ( menipu jew )


oke laa , aku rasa sampai sini jew kod dulu tok entry kali ney , okai ? erm , petang ney aku balik oztel . tapi sebenanye aku keliru , nak balik or stay luar ? bukan ape , sabtu ney ade kenduri kat negeri sembilan , kampung aku laa . takkan laa aku tak ikut kan . nak ikut , nak balek ary jumaat leceh laa . nak kene buad surat bagai . lagi pow baru balek ary rabu , jumaat balek agy . hurmm , pening pening . oke laa . salam .

Salam Sayang dari Farah Adibah Ghazali

No comments:

Post a Comment

atoto tomey , cakap ape tuh .